Kotkan seudun paikallisliikenteessä myynnissä kesäksi 90 päivän edullinen kausilippu

Julkaistu 02.05.2023

Kotkan seudulla on jälleen kesäajalla myynnissä edullinen 90 päivän kausilippu. Lippua myydään aikuisille ja lapsille, ja sen hinnat ovat halvemmat kuin esimerkiksi kaksi 30 päivän kausilippua. Esimerkiksi yhden vyöhykkeen 90 päivän kausilippu maksaa aikuiselle 75 euroa ja lapselle 50 euroa.

”Kesän edullisen kausituotteen tarkoituksena on kannustaa ihmisiä käyttämään paikallisliikennettä myös kesäaikaan, jolloin työ- ja opiskelumatkustuksen vähentyessä bussimatkustus usein vähenee”, kertoo Kotkan kaupungin joukkoliikennepäällikkö Esa Partanen.

Kesälipun saa ostettua Waltti -kortille joko nettikaupasta waltti.fi tai seudun Waltti-palvelupisteistä. Waltti Mobiililippuun 90 päivän tuotetta ei saa ladattua. Kesälippu on ostettavissa 19.6. klo 18 asti.

Tarkat hinnat sekä muut yksityiskohdat kausilipusta ovat katsottavissa paikallisliikenteen sivuilta  jonnejaminne.fi / kotkanaikataulut.fi

Extra-alennus ensimmäisinä päivinä

Esa Partanen kertoo, että 90 päivän kausilipun myynnin aloituksessa tapahtui virhe, jonka myötä myynti alkoi 2.5. aamulla aiotun 1.5. sijaan.

”Virheen kompensaationa kesälipun myynnin alkupäiville on alennuskampanja, jossa 4.5. klo 18 asti 90 päivän kausilipun saa ostettua 10 % alennuksella. Samoin 1.5. sekä 2.5. aamulla ennen myynnin aloitusta normaalin 30 päivän kausilipun ostaneille on tarjolla mahdollisuus saada 90 päivän kausilippu myöhemmin ladattuna 10 % alennuksella. Lataus tulee tehdä tuolloin Kotkan Palvelupiste Ruorissa viimeistään 19.6.”

Lippuhinnat palautuvat muuten ennalleen

Kesän edullisen lipun myynnin aloitus ajoittuu samaan aikaan, jolloin Kotkan seudun paikallisliikenteen lippuhinnat palautuivat entiselleen tammi-huhtikuun 2023 voimassa olleen väliaikaisen alennuksen jälkeen.

Kotkan seudun liikenteen nettisivuille jonnejaminne.fi / kotkanaikataulut.fi on myös lisätty perustiedot kesän 2023 seudun bussiaikatauluista, jotka ilmestyvät kokonaisuudessaan toukokuun aikana