Kesäkonsertteja järjestetään jälleen ympäri Kotkaa – esiintymässä mm. Poju ja Kuokkavieraat

Julkaistu 30.05.2023

Kotkan kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut järjestää nyt jo kolmatta kertaa pääsymaksuttoman kesäkonserttisarjan. Konsertteja järjestetään kesän aikana kuusi: 30.5. Tavastilassa (päiväkodin piha-alue), 15.6. Tiutisissa (Tiutisen liikuntakentällä), 1.7. Karhulan torilla, 25.7. Sapokan laululavalla, 8.8. Kotkan torilla ja 15.8. Koskipuiston hiekkarannalla. Konserttipaikat valikoituivat alkuvuodesta kuntalaisille teetetyn kyselyn pohjalta. Tapahtumapaikkaehdotuksia tuli jälleen reilusti – yli 100 kappaletta.

Ensimmäinen konsertti järjestetään Tavastilassa, päiväkodin piha-alueella 30.5. klo 17.30 alkaen. Konsertissa esiintyy ensiksi lapsille suunnattu Bussikuski Töötti ja Rahastaja Söötti ja tämän jälkeen Kuokkavieraat. Tiutisissa 15.6. nähdään klo 17.30 alkaen Teatteri Tien lapsille suunnattu pienoisnäytelmä Kettu ja Korppi, n. klo 18.30 lavalle nousee mm. Poika saunoo -kappaleestaan tunnettu Poju. Karhulan torilla 1.7. esiintyy Jussu Pöyhönen duo klo 11 ja Sapokan lavalla 25.7. Juha Vainio seura klo 19.

Kotkan torilla 8.8. on jälleen luvassa myös lapsille suunnattua ohjelmaa, kun torin lavalla esiintyy Diskohait klo 17.30. konsertti päättyy Hevisti Jousilla, josta vastaa Kotkan Nuoret Jouset. Viimeinen kesäkonsertti pidetään 15.8. Koskipuiston hiekkarannalla. Siellä esiintyy länsiafrikkalainen perinneyhtye New Légende, joka yhdistelee perinteisiä soittimia ja rytmejä moderneihin tyyleihin.

Kaikissa lastenohjelmaa sisältävissä konserteissa on lapsille myös muuta oheisohjelmaa, kuten esimerkiksi tavattavissa oleva Vekkuli tai kasvomaalausta.

Koko ohjelma osoitteessa kotka.fi/kesakonsertit