Matkaparkki (ID 310)

Julkaistu 08.09.2022

EI JATKOON

Virallinen matkaparkki Kotkansaarelle, parkkipaikalle lähelle Puuvenekeskusta. Säkötolpalliset paikat esim. kuudelle matkailuautolle, peruspalvelut (kemsan ja harmaavesien tyhjennys mahdollisuus, suihku ja wc ). Hinta esim.20 e/ vrk, maksu kortilla. Tukee matkailupalveluita yhdessä Santalahden ja alueen majoituspalveluiden kanssa, annetaan matkailijoille vaihtoehtoja.

Idean hyödyt

Idea monipuolistaisi yöpymistarjontaa, toisi uusia matkailijoita kaupunkiin pienellä kynnyksellä. Matkaparkista hyötyisivät mm. Vellamo, Maretarium, ravintolat kahvilat sekä kaupat.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanina voisi olla Puuvenekeskus tai paikalliset yrittäjät.

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella.

Idean toteutuskustannukset ylittävät Osbulle asetetun budjetin. Lisäksi ideasta aiheutuu jatkuvia kustannuksia ja kyseessä on yritystoiminta. Näistä syistä ideaasi ei voida Osbun yhteydessä toteuttaa.