Isopuiston koirapuiston uudistus (ID 292)

Julkaistu 07.09.2022

JATKOON

Isopuiston koirapuiston uudistaminen ja parantaminen. Olisi kiva, jos siihen tehtäisiin jonkinlainen katos, toinen istumapaikka ja jos sen aitoja tiivistettäisiin niin, että pienet koirat eivät pääse karkuun.

Idean hyödyt

Idea tekisi koiran puistossa käyttämisestä mukavampaa ja sujuvampaa, sekä mahdollistaisi pienien koirien tuomisen. Mahdollisesti useampi ihminen tulisi ulkoiluttamaan ja leikittämään koiraansa pidempään, edistäen koirien hyvinvointia. Iloinen koira aiheuttaa vähemmän ongelmia.

Vastaus

Ideasi on edennyt jatkoon ja sitä käsitellään Kotkansaaren ja Hovinsaaren työpajassa Kumppanuustalo Viikarin Loistossa (Mariankatu 24, 48100 Kotka, 1.krs.) 13.10. klo 17-19.

Ideaa käsiteltiin työpajassa ja se eteni äänestykseen.