Ankkuriluodon rappusten turvallistaminen (ID 245)

Julkaistu 07.09.2022

JATKOON

Tuhkien laskupaikalle Katariinan puistossa on vaikeakulkuiset, tosin hienot, luonnonkivistä muodostetut rappuset. Raput ovat hankalakulkuiset varsinkin vanhemmille ihmisille, jalkavaivaisille, tasapainon kanssa kamppaileville… Lista on pitkä. Kuitenkin ihmisille on tärkeää päästä laskemaan mereen viimeinen tervehdys vainajalle. Kaide on olemassa, sen pituutta voisi jatkaa, jotta meren ääreen pääsisi siihen tukeutuen. Helpottaisi myös kovasti, jos askelmat olisivat matalammat. Voisiko mukaan ottaa esim. terveysalan ammattilaisen, jolta saisi vinkkejä? Luonnonkiviä varmasti löytyy, joista puistotyön ammattilaiset voivat muokata rappusia.

Idean hyödyt

Lähes kaikilla olisi mahdollisuus päästä lähelle merta tuhkiensirotustapahtumassa.

Vastaus

Ideasi on edennyt jatkoon ja sitä käsitellään Kotkansaaren ja Hovinsaaren työpajassa Kumppanuustalo Viikarin Loistossa (Mariankatu 24, 48100 Kotka, 1.krs.) 13.10. klo 17-19.

Ideaa käsiteltiin työpajassa ja todettiin, että sitä ollaan toteuttamassa Osbun ulkopuolella. Tästä syystä idea ei edennyt äänestykseen.