Karhulaan rokotuspiste – Pasaatiin avataan toinen

Julkaistu 11.03.2021

Karhulaan on tulossa oma koronarokotuspiste osoitteeseen Karhulantie 32-34.
Kyseessä on Karhulan keskustassa sijaitseva liiketila. Paikan valmistelut rokotustilaksi on aloitettu ja tilaan saadaan kolme rokotuslinjaa. Tarkoitus on avata rokotuspiste viikolla 12. Karhulan rokotuspisteeseen voi varata aikoja 17.3. alkaen.

Kauppakeskus Pasaatissa toimivan rokotuspisteen lisäksi Pasaatissa avataan toinen suurempi rokotustila, joka sijaitsee 1. kerroksessa. Tähänkin pisteeseen kuljetaan Kirkkokadun puolelta, kulku on esteetön. Paikalla on opasteet. Rokotustoiminta uusissa tiloissa aloitetaan 15.3.

Viikolla 11 rokotuksia annetaan Pasaatissa kahdessa rokotuspisteessä. Viikolla 12 kaikki rokotustoiminta siirtyy isoon tilaan 2. kerrokseen ja katutason rokotuspiste suljetaan toistaiseksi. Tarkoitus on, että rokotemäärien kasvaessa Pasaatissa voidaan rokottaa kahdessa tilassa ja yhteensä jopa yhdeksällä linjalla.