Kotkan seudun joukkoliikenteessä yhden euron alennuskampanjat

Julkaistu 09.12.2022

Kotkan seudun joukkoliikenteessä järjestetään kaksi alennuskampanjaa. Ensimmäinen kampanja on viikonloppuna Waltti Mobiili -sovelluksessa, jossa Kotkan seudun kertalippu maksaa perjantaista 9.12. klo 20 sunnuntaihin 11.12. klo 20 vain yhden euron.

Toisessa kampanjassa vähintään 65-vuotiailla arvolippu maksaa Waltti-kortilla yhden euron maanantaista 12.12. perjantaihin 16.12. klo 9–14 välisenä aikana. Arvolippu on voimassa 60 minuutta lipun leimaushetkestä. Lisäksi vähintään 65-vuotiaiden uudet Waltti-kortit voi hankkia Waltti-palvelupisteiltä 12.–16.12. ilmaiseksi (normaali 5 €).

”Kampanjoilla halutaan kannustaa etenkin uusia ihmisiä kokeilemaan Kotkan seudun joukkoliikennettä sekä huomaamaan kätevät ja edulliset maksutavat. Ajankohta on valittu myös tähän aikaan, jolloin mm. järjestetään paljon joulunajan tapahtumia”, kertoo joukkoliikennepäällikkö Esa Partanen.

Lue lisää: Euron mobiililippu (kotkanaikataulut.fi)

Lue lisää: Arvolippukampanja (kotkanaikataulut.fi)