Digikurssit Karhulan kirjastossa

Julkaistu 01.08.2022

Karhulan kirjastossa järjestetään elokuussa kaksi Sotek-säätiön Digimotivaattorin vetämää digikurssia. Tilaisuuksiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Mukaan kannattaa ottaa oma älypuhelin tai tabletti.

  • Keskiviikko 3.8.2022 klo 12–14, Älylaitteen peruskäyttö

Kurssin sisältönä asetukset, ilmoitukset, sovellusten asentaminen ja poistaminen sekä laitteen lukitus salasanalla.

  • Keskiviikko 10.8.2022 klo 12–14, Sähköinen asiointi

Aiheina pankkisovelluksen asentaminen älylaitteeseen, mobiiliavain, pankkitunnusten käyttö sekä tunnistautuminen verkossa.

Digimotivaattorin kursseilla tutustutaan digitaalisiin palveluihin ja välineisiin rennossa ilmapiirissä, rauhalliseen tahtiin yhdessä toimimalla, kokeilemalla ja jutustellen. Kursseilla käytetään omia laitteita ja opitaan käyttämään niitä tehokkaammin.