Lasten Meripäivillä juhlitaan hauskan yhdessä tekemisen ja jännittävien esitysten parissa

Julkaistu 06.06.2022

Lasten Meripäivät järjestetään 27.7.–30.7.2022 nyt 38. kerran.  Samalla tulee kuluneeksi tasan 40 vuotta ensimmäisistä Lasten Meripäivistä. Kesän 2022 ohjelma on julkaistu tänään verkkosivulla Meripaivat.com/lasten-meripaivat. Luvassa on jälleen monipuolista puuhaa ja yhdessä tekemistä työpajojen, leikin ja mukaansatempaavien esitysten lomassa. Ohjelma on maksuton.

Lasten Meripäivät avataan keskiviikkona 27.7. klo 15–17 Yhteisötalo Messin sisäpihalla. Ohjelmassa mm. Tuittu tädin lastenmusiikkikonsertti ja koko perheen disko. Lisäksi Kotkan lastenkulttuurikeskuksen uusi maskotti saa nimen. Nimi valitaan kotkalaisilta kerättyjen ehdotusten pohjalta.

Torstaina juhlia jatketaan mm. Klovni Elviiran vauva- ja rytmimuskareiden, Rytmirekan biisityöpajan sekä Voimisteluseura Kotka sportin ja Kotkan Kendoseuran Sports Chanbaran lajikokeilujen parissa. Perjantaina ohjelmassa luvassa mm. sirkus- ja tanssityöpajoja sekä perhekaraokea. Lauantaina viihdytään lasten levyraadissa sekä rentoudutaan Kotkan Energian tarjoamassa perhejoogassa.

Lasten Meripäivät laajentuvat lauantaina Kotkan-lavalle, jossa nähdään lapsille suunnattuja esityksiä klo 11–15.45 välisenä aikana. Lavalla nähdään: laulu ja loru -esitys Kuukernuppi, Heikki P. ja Keijo K. – lapsuuteni laulut, Kotkan historiaa – koko perheen musiikkiesitys, Maddaleena tanssiva nukke sekä Siina & Taikaradio -trio. Meripäivien Kotka-lavan mahdollistaa Kotkan Energia.

Lisäksi Messillä on tarjolla runsaasti kaikenlaista puuhaa koko tapahtuman ajan. Tapahtuma-alue on auki keskiviikkona klo 15–17 ja torstaina, perjantaina sekä lauantaina klo 10–18. Alueelta löytyy niin kädentaitojen työpajoja, Hepokönkään Höppänän puutyöt ja luonnonmateriaalit -työpaja kuin neppisratakin. Vauhtia lisää KopSan pienoissähköautorata ja rauhoittumaan auttaa Kotkan pääkirjastolta löytyvä kehtolauluinstallaatio. Installaatioon pääsee tutustumaan tapahtuman aikana kirjaston aukioloaikojen mukaisesti.

Lasten Meripäivät järjestetään Yhteisötalo Messin sisäpihalla. Alueen pääportti sijaitsee korkeavuorenkadun puolella. Tapahtuma on kaikille avoin, mutta osaan toiminnoista ilmoittaudutaan ennakkoon. Lisätiedot ja koko ohjelma osoitteessa Meripaivat.com.