Kesäkonsertit soivat ympäri Kotkaa

Julkaistu 13.06.2022

Kotkan kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut järjestää tänäkin vuonna pääsymaksuttoman kesäkonserttisarjan. Konserttipäiviä on kaikkiaan viisi ja konserttipaikat valikoituivat alkuvuodesta tehdyn avoimen kyselyn pohjalta. Vastauksia tuli runsaasti ja niiden perusteella konserttipaikoiksi valikoituivat perinteikäs Sapokan laululava, viime vuodesta tuttu Karhulan Jokipuisto ja uusina paikkoina Äijänniemen uimaranta, Hurukselan Soihtula sekä Kumparepuisto.

Konsertit alkavat tiistaina 21.6. klo 19-20, jolloin Sapokan laululavalla esiintyvät Elmeri acoustic feat. Sini Sax. Seuraava konsertti järjestetään keskiviikkona 6.7 klo 19-20 Karhulan Jokipuistossa, jossa lavan ottavat haltuun Marmaladies & The Svengaboys.
Keskiviikkona 20.7. juhlitaan Meripäiväetkoja Äijänniemen uimaranmalla ensin lapsille suunnattun Funky Monkey Club -duon kanssa klo 17.30-20 ja myöhemmin klo 19-20 Raappanan johdolla.
Torstaina 18.8. kuullaan niin ikään kahta esiintyjää, kun konsertin Hurukselan Soihtulassa aloittaa Kulttuuribussi-hankkeen tarjoama Heikki Pöyhiä ja Keijo Puustinen; Lapsuuteni laulut. Iltaa jatkaa klo 19-20 Jukka Hallikainen & Jackpot. Kesäkonserttisarja päättyy torstaina 25.8. Kumparepuistoon, jossa esiintyy Kamarikuoro Canto klo 19-20.

Lisäksi konserttipaikoilla on mukana KAT’s Cafen Herkkumopo Hurukselaa lukuunottamatta. Konsertit ovat pääsymaksuttomia, mutta niissä on säävaraus. Poikkeuksena Hurukselan Soihtula, jossa konsertit voidaan tarvittaessa järjestää sisätiloissa.

Kesäkonsertit 2022