Mikä ihmeen hyvinvointialue? – seuraa suoraa verkkolähetystä 

Julkaistu 09.12.2021

Kymenlaakson hyvinvointialueen valmistelu järjestää asukkaille suunnatun paneelin, jossa keskustellaan tulevasta hyvinvointialueesta ja tulevaisuuden palveluista Kymenlaaksossa.
Paneelin tavoitteena on tutustuttaa asukkaat hyvinvointialueeseen ja keskustella asukkaita koskettavista palveluista. Paneeli lähetetään suorana verkkolähetyksenä 16.12. klo 17.30–19 Kymsoten Youtube-kanavalla, https://www.youtube.com/user/CareaKymenlaakso.

Paneelissa ovat keskustelemassa Kymenlaakson hyvinvointialueen valmistelun muutosjohtaja, edustaja kunnista sekä asiantuntijoita sosiaali- ja terveydenhuollosta ja pelastustoimesta. Katsoja voi osallistua keskusteluun lähettämällä kysymyksiä ja kommentteja viestiseinän kautta verkkolähetyksen aikana. Linkit lähetykseen ja viestiseinälle julkaistaan myöhemmin.

Kysy hyvinvointialueesta

Nyt sinulla on tilaisuus kysyä hyvinvointialueesta ja hyvinvointialueella toteutuvista palveluista. Kysymyksiin vastataan paneelin aikana. Voit jättää oman kysymyksesi klikkaamalla tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/718F963BDC01D8DC.
Kysymyksiä kerätään 14.12. asti.