Kulttuuriavustusten kolmas osa haettavana syyskuun ajan

Julkaistu 02.09.2021

Kotkan hyvinvointilautakunnan jakamien 2021 kulttuuriavustusten kolmannen erän haku on voimassa 1.-30.9. Haettavana ovat kohdeavustukset ja jaettavana tällä kerralla on yhteensä 6 200 euroa. Kuluvan vuoden avustusten painopisteteemana on kaupungin eri osissa järjestettävä tapahtuma- ja kulttuuritoiminta. Myös lastenkulttuuritoiminnan tukeminen huomioidaan erityisesti. Avustusten myöntöpäätökset tehdään Kotkan hyvinvointilautakunnan lokakuun kokouksessa.

Kohdeavustusta myönnetään yksittäisten taide- ja kulttuuritapahtumien sekä muun taide- ja kulttuuritoiminnan tukemiseen. Hakijoina voivat olla rekisteröidyt yhteisöt, yksittäiset henkilöt ja rekisteröimättömät työryhmät.

Kohdeavustushakemuksen liitteinä tulee yhdistyksen toimittaa hankkeen työsuunnitelma, tapahtuman toteutusvuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä viimeisin allekirjoitettu tilinpäätösasiakirja. Yksittäinen henkilö ja työryhmä toimittavat hakemuksensa liitteenä ansioluettelot, sekä taiteenalakohtaisesti merkitykselliset muut aineistot. Kaikki aineistot on toimitettava sähköisen hakemuksen liitetiedostoina. Fyysisiä liitteitä ei voida enää vastaanottaa.

Kulttuuriavustuksista ja niiden hakemisesta löytyy tietoa täältä: https://www.kotka.fi/vapaa-aika/kulttuuri-ja-tapahtumapalvelut/avustukset/

Sähköinen hakemuslomake on avoinna täällä: https://kotka.timmi.fi/WebTimmi/#/3

Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut järjesti 1.9. sähköistä hakemista koskevan infotilaisuuden, jonka striimaustallenne löytyy täältä: https://youtu.be/UebqnTJXC08

Mikäli tarvitset hakemiseen liittyen henkilökohtaista neuvontaa, kulttuuri- ja tapahtumapalvelut ja Ruori antavat teknistä puhelinneuvontaa kulttuuriavustusten syyskuun haussa.

Kulttuurille voit tarvittaessa varata puhelinajan sähköpostilla: kulttuuri@kotka.fi