Visit Kotka-Hamina, Kotka ja Pyhtää yhteisellä osastolla Loviisan asuntomessuilla

Julkaistu 06.07.2023

Loviisan asuntomessut avautuvat yleisölle perjantaina 7. heinäkuuta. Visit Kotka-Hamina, Kotkan kaupunki sekä Pyhtään kunta ovat mukana messuilla yhteisellä osastolla. Messuvieraat saavat osastolta matkailuvinkkejä Itärannikolle, vinkkejä tapahtumakesään ja -syksyyn sekä kattavasti tietoa Kotkan ja Pyhtään vapaista tonteista.

Osasto B09 löytyy heti näyttelyhallin jälkeen messualueelle saavuttaessa.

Yhteiseen ulkoalueen messuosastoon päädyttiin yhteisestä halusta olla esillä ja jakaa kustannuksia. Asuntomessuilla käy vuosittain noin satatuhatta kävijää, jotka ovat sopivaa kohderyhmää niin matkailua, rakentamista kuin paikkakunnalle muuttamista ajatellen.

”Saimme kuntalaisilta hyvissä ajoin toiveita ja kyselyitä, että onhan Kotka asuntomessuilla mukana. Messujen tullessa näin lähelle on luontevaa ohjata ja houkutella kävijöitä tutustumaan upeaan meri- ja puistokaupunkiimme ja sen asumismahdollisuuksiin”, sanoo viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiina Puhakka.

Visit Kotka-Haminan työntekijöitä on osastolla joka päivä, ja ajoittain päivystämässä käy myös Kotkan kaupungin henkilöstöä.

Messut ovat avoinna 7.7.–6.8. ma–su klo 10–18 ja artisti-iltoina klo 20.30 saakka.

Artisti-illat

  • 13.7. Pete Parkkonen​
  • 20.7. Ressu Redford​
  • 27.7. BESS​
  • 03.8. Teflon Brothers

Loviisan asuntomessut: Asuntomessut.fi
Visit Kotka-Hamina: Visitkotkahamina.fi
Kotkan kaupungin tontit: Kotka.fi/tontit
Pyhtään kunnan tontit: Pyhtaa.fi/tontit ja Keihassalmi.fi