Yhteislaulua ja tanssia Kotkan kauppatorilla! (ID #294)

Julkaistu 22.04.2021

JATKOON 

Sama tyyli, mitä Mikko Alatalo on toteuttanut Tampereella kesäisin, Mikko on ollut laulattamassa aiemminkin pienimuotoisesti myös torilla. Nyt hommattaisiin Kotkasta vaikka Honkanen ja Piipari Hauhia edullisesti laulattamaan ihmisiä. Laulajat voisivat tulla laitoksista, vanhainkodeista ja ihan kaikki olisivat tervetulleita. Vaikka kaksi kertaa kesässä.

IDEAN HYÖDYT

Yhdessä laulaminen on kivaa, piristäisi vanhuksia, pääsisivät hetkeksi pois laitoksista. Laitoksissa asuvia, he muistelisivat entisiä aikoja, ja ihan tavallisia tallaajia, jotka pääsisivät laulamaan kovaa ja korkealta. Iloinen mieli ja meininki piristäisi meitä kaikkia. Tapahtumat voisivat jatkua kesäisin Sapokan konserttien lisäksi.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Talkooporukkaa varmasti löytyisi, penkkien vuokrat ja muusikoille maksettavat maksut varmasti jouduttaisiin maksamaan. Myös opiskelijoita voitaisiin käyttää vetäjinä/ laulattajina.

IDEAN JÄTTI: Heli Villinger

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Tämä idea on edennyt jatkoon, koska asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja todenneet, että se on mahdollista toteuttaa osana osallistuvaa budjetointia.

Ideaa jatkokehitetään koko Kotkan osallistuvan budjetoinnin verkkotyöpajassa, joka on tiistaina 11.5. klo 17-19 (Teams).