Uusi puisto (ID #5)

Julkaistu 10.03.2021

EI JATKOON 

Äijänniemen uimarannan kehittäminen. Uimarannalle laituri, kioski, parkkipaikkoja.

IDEAN HYÖDYT

Tehdään Äijäkästä paikka, jossa viihtyy ja josta tulisi samanlainen nähtävyys viihtyvyys alue kuin Katariinasta. Alueen ja ympäristön alkuperää kunnioittaen.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Luulisin, että Suulisniemestä löytyisi talkoohenkeä.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Asia on ajankohtainen ja tuotu jo aiemmin esille yhtenä kehityskohtana. Siitä syystä asia on jo edennyt kaupungin normaalissa työohjelmassa. Tämän idean ei tarvitse edetä osallistuvassa budjetoinnissa, sillä siihen on olemassa rahoitus jo toista kautta ja asia etenee. Kohteeseen on varattu peruskunnostusrahaa, mutta valitettavasti sillä ei voida rakentaa kioskeja ja vastaavan tyyppisiä asioita. Ne myös ylittävät osallistuvalle budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue).