Teatteria vauvaperheille Kotkassa

Julkaistu 07.10.2020

Kotkassa nähdään jälleen pienen tauon jälkeen teatteria vauvoille ja heidän läheisilleen, kun POKKA-taiteilijakollektiivi tuo kaupunkiin ”Ihme ja Kumma” -tanssiteatteriesityksen.


Ihme ja Kumma on tarina ihmeistä ja ihmettelystä, hetkestä, jossa jokainen sekunti on merkityksellinen ja pysähtymisen arvoinen. Ihme ja Kumma kysyy, miten päin maailma on kokiessamme asiat ensimmäistä kertaa? Minkä muotoisia, näköisiä ja kuuloisia ihmeitä ympärillämme on?


Ihme ja Kumma esitetään yhteensä viisi kertaa eri puolilla Kotkaa, kaksi kertaa alueen perhekeskusten vauvatapaamisten asiakkaille ja lisäksi kaikille avoimissa ja maksuttomissa esityksissä, jotka järjestetään

  • keskiviikkona 14.10. klo 10 Yhteisötalo Messin A-talon salissa, Kirkkokatu 22,
  • torstaina 15.10. klo 10 Yhteisötalo Messin A-talon salissa, Kirkkokatu 22,
  • torstaina 15.10. klo 13 Velhon päiväkodissa, Ututie 2. 

Ihme ja Kumma -tanssiteatteriesityksissä näyttämöllä ovat muusikko Hanna Bergström ja tanssija Ines Kakkonen.
Esityksen on ohjannut ja sen dramaturgiasta vastaa Minttu-Maaria Makkonen, skenografia on Emma Lehmusruusun käsialaa ja kuvat ja juliste Ellinoora Leivon.

 

Esityksiin pitää ilmoittautua etukäteen 9.10. mennessä – Messin esityksiin sähköpostilla osoitteeseen makkonenminttumaaria@gmail.com ja Velhon päiväkodin esitykseen puhelimitse numeroon 040 160 3631.

 

Esitykset toteutetaan Taiteen edistämiskeskuksen Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan aluerahaston myöntämällä tuella.

Järjestäjät huolehtivat katsojien turvallisuudesta rajaamalla katsojamäärää, huolehtimalla turvaväleistä ja asiaankuuluvista hygieniajärjestelyistä.