Taidepihat – yhteistä tekemistä lapsiperheille

Julkaistu 01.06.2020

Koronakesänäkin voi Kotkassa osallistua lapsiperheille järjestettyyn kesätoimintaan, kun Taidepihat avautuvat.
Yhdessä tekemiselle on järjestetty hieman erilaiset puitteet ja etäisyyksistä ja hygieniasta huolehditaan tarkemmin. Työpajojen kestoa on lyhennetty ja osallistujamäärää yhdessä pajassa pienennetty, mutta pajojen lukumäärää on lisätty. Taidepihat alkavat keskiviikkona 3.6.

Taidepihat järjestetään nyt kolmannen kerran. Mahdollisuus on oppia ihomaalausta tai hassutella erilaisia sirkustaitoja tehden. Voi myös kokeilla, miten huovuttamalla syntyy kala ja pahvipilleistä kaunis himmeli. Esteitä voi tulla hyppimään keppihevosilla ja tekemään ötökkähotellin Raxan puutyöpajaan.

Työpajojen ohjelmat on suunniteltu perheille aikuisen ja lapsen yhteisen tekemisen hetkeksi. Pajat kestävät 45 minuuttia kerrallaan ja yhden päivän aikana on neljä samansisältöistä pajaa, aamupäivisin ja illansuussa. Alkukesän keskiviikkoina Yhteisökato Messin pihalla Kotkansaarella järjestetään yhteensä kuusi Taidepihaa.

Kotkan Lasten kulttuurikeskuksen järjestämässä, kaikille avoimessa toiminnassa ohjaajina toimivat lastenkulttuurin ammattilaiset ja taidekasvattajat eri taiteen aloilta. Työpajat ovat maksuttomia osallistujille ja niihin ilmoittaudutaan etukäteen.

Taidenpihoja järjestetään keskiviikkoisin 3.6.-8.7. aamupäivällä klo 10 ja 11 alkaen sekä iltapäivällä klo 16 ja 17 alkaen.

Taidepihojen ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta: https://www.kotka.fi/vapaa-aika/lastenkulttuuri/taidepihat-lapsiperheille/

ja Facebookissa: Taidepihat lapsiperheille