Haukkavuoren näkötorni avautuu 30.6. – mukana nuorten taidenäyttely

Julkaistu 12.06.2020

Haukkavuoren näkötorni avautuu kävijöille tiistaina 30.6. klo 12. Näkötorni on avoinna siitä eteenpäin tiistaista lauantaihin klo 12-18.

Näkötornissa on avajaispäivästä lähtien nähtävillä nuorten taidenäyttely ”Valoa varjossa”. Teoksia näyttelyyn on tulossa Kotkan Lyseon ympäristötaiteen työpajasta, Karhulan lukion piirustuksen ja maalauksen työpajasta, Kotkan aikuislukion aikuisten perusopetuksesta ja Rannikkopajojen Taidepajasta. Osa teoksista on tehty lähiopetuksessa ja osa etäopetuksen aikana, mikä luo näyttelylle oman persoonallisen leimansa.

Näkötornissa työskentelevät Kotkan kaupungin kesätyöntekijät. Näkötorniin eikä näyttelyyn ole pääsymaksua. Tornin kävijän on hyvä varautua pieneen odotteluun, sillä kaupunki haluaa, että jokainen käynti tornissa on turvallinen eikä liikaa kävijöitä lasketa näkötornin rappusiin yhtä aikaa. Näkötornilla on myös saatavilla matkailuneuvontaa.

Haukkavuoren näkötornin aukioloihin liittyvät ajankohtaisimmat tiedot löytyvät Facebookista sivulta Haukkavuoren näkötorni, jonne tarvittaessa päivitetään heti tarpeen vaatiessa uutta tietoa tornin aukiolosta.

Facebook: Haukkavuoren näkötorni