Merikeskus Vellamon kesän aukioloajat

Julkaistu 28.05.2024

Kotkan Kantasatamassa sijaitseva Merikeskus Vellamo siirtyy kesäaukioloaikoihin maanantaina 3. kesäkuuta. Museoissa ja museoaluksilla voi 3.6.–11.8. vierailla joka päivä, myös maanantaisin.

Museot ovat avoinna ma–ti, to–su 10–18 ja keskiviikkoisin 10–20. Museoalukset jäänmurtaja Tarmo, majakkalaiva Kemi ja vartiolaiva Telkkä ovat avoinna ma–su 10–18. Keskiviikkoiltaisin klo 17 lähtien sekä Vellamon näyttelyihin että laivoille on vapaa pääsy.

Kesäkuun alusta lähtien Tarmolle ja Kemille järjestetään pääsymaksuun sisältyviä opastuksia, ja juhannuksen jälkeen käynnistyvät Vellamon yleisöopastukset Suomen merimuseon näyttelyyn Oceanista – muoti ja meri sekä Kymenlaakson museon näyttelyyn Aarnikotkan siipien alla.

Varissaaressa sijaitseva Ruotsinsalmi-paviljonki on avoinna toukokuussa viikonloppuisin ja 1.6. alkaen päivittäin ravintola Vaakun aukiolopäivinä. Ajantasaiset tiedot ravintola Vaakun verkkosivuilta Varissaari.com.

Merikeskus Vellamon ja museoalusten aukioloajat ja pääsymaksut: Merikeskusvellamo.fi/info/#auki

Merikeskus Vellamon ja museoalusten kesäohjelma: Merikeskusvellamo.fi/vellamon-kesa-2024