Yhteisötalo Messin käyttövuorot 2024-2025 haettavissa

Julkaistu 01.04.2024

Yhteisötalo Messin käyttövuoroja A- ja B-taloihin toimintakaudelle 2024–2025 voi hakea 8.4 alkaen.
Hakuaikaa on 26.4. asti ja päätökset käyttövuoroista tehdään 31.5. mennessä. Toimikausi alkaa aikaisintaan 19.8.2024 ja päättyy 31.5.2025.

Saapuneet hakemukset käsitellään yhtä aikaa. Vuorojen myöntämisessä painotetaan lasten ja nuorten toimintaa, mutta kaikille tiloja hakeneille pyritään saamaan vähintään yksi käyttövuoro. Viikoittainen käyttövuoro voi kestää korkeintaan kaksi tuntia. Vuoroja kannattaa hakea usealle vaihtoehtoiselle ajalle ja ensisijainen toive on hyvä merkitä hakemuksen lisätietoihin.
Haussa täyttämättä jääneitä vakio- tai kertavuoroja voi hakea myös milloin tahansa toimikauden aikana ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä. Vakiovuoroja myönnetään viikonlopuille vain poikkeustapauksissa.

Hakiessa Messin tiloja käytössä täytyy olla tunnukset Timmi-tilanvarausjärjestelmään. Linkit rekisteröitymistä ja kirjautumista varten, sekä ohjeet Timmin käyttöön löytyvät Kotkan kaupungin nettisivuilta osoitteesta: https://www.kotka.fi/…/timmi-tilavarausjarjestelman-ohjeet/. Timmin käyttö edellyttää vahvaa suomi.fi tunnistautumista.

Jos haluaa muuttaa tai perua hakemaansa vuoroa, onnistuu se laittamalla sähköpostia osoitteeseen messi@kotka.fi