Veranta-klubi kesäkeskiviikkoisin Satama Areenalla

Julkaistu 29.04.2024

Satama Areenan ulkoterassin ja aulan käsittävä, tunnelmallisesti somistettu ja säästä riippumaton Veranta-klubi aukeaa koko kesäksi. Intiimeillä klubeilla nähdään akustisia sooloesiintymisiä, improvisaatioteatteria ja mukaan mahtuu myös kahdet eri teemabileet.

Veranta-klubin ohjelma

  • ke 5.6. MAMMA MIA! -teemajuhla by DJ MARCO
    Marko Kiuru on jo pitkään tunnettu nimellä DJ Marco. Hän aloitti ammattilaisuran jo vuonna 1982 kiertäen DJ-keikoilla ympäri suomen. Kotkassa DJ Marco valloitti 80-luvun puolivälissä
    Sokos Hotel Seurahuoneen silloisessa Bar Venuksessa. DJ Marco on valittu vuonna 2011 Suomen DJ Hall Of Fameen tunnustuksena pitkäaikaisesta ja monipuolisesta työstä suomalaisen disco-kulttuurin hyväksi.
  • ke 19.6. Improesitys by IMPROHOLISTIT
    Improholistit-improvisaatioryhmä on perustettu Joensuussa vuonna 2018 ja se koostuu joukosta improaddikteja kulttuurin moniottelijoita. Ryhmä loihtii yleisön ehdotusten perusteella hykerryttäviä kohtauksia, mukaansatempaavia lauluja sekä pitkiä improvisoituja näytelmiä.
  • ke 3.7. ARCHIE CRUZ plays The Greatest Rock Songs
    Archie on tuttu Santa Cruzin riveistä Santa Cruz ja viimeisimmältä Farmi-kaudelta Farmi Suomi / Ruutu. Hänen valloittavan akustishenkisen puolensa näemme, kun Archie istahtaa kitaransa kanssa Verannan kuistille ja tapailee ensimmäiset sointunsa. Ilta muodostuu MTV Unplugged -hengessä yhteiseksi leirinuotioksi, jossa kuulemme ne makeimmat rock-biisit eri vuosikymmeniltä.
  • ke 17.7. Improesitys by IMPROHOLISTIT
  • ke 31.7. WHITE PARTY -teemabileet by DJ MARCO
    Pukeudu valkoisiin ja nauti kesästä kauneimmillaan, niin teemme mekin! Pellavapaidat ja silkkimekot liehumaan. Laula ja tanssi mukana, kun Verannalla laskee aurinko ja kesähelteet hemmottelevat.
  • ke 7.8. Improesitys by IMPROHOLISTIT

Kaikki Veranta-klubi-illat alkavat klo 18 ja ravintola palvelee vähintään klo 20 saakka, tunnelman ja tilanteen mukaisesti jopa pidempään.
Ohjelmamaksu 5 € / hlö, teemajuhlat 5.6. ja 31.7. maksuton sisäänpääsy. Ohjelmamaksu maksetaan paikan päällä Verannalla, iltoihin ei ole myynnissä ennakkolippuja. Voit kuitenkin
tehdä pöytävarauksen ravintolaan ja varmistaa paikkasi eturivissä.

Koko ohjelma Satama Areenan sivuilla: Satama.fi/tapahtumat