Karhulan uimahalli pysyy suljettuna toistaiseksi

Julkaistu 30.04.2024

Karhulan uimahallin saunatilan palon ja siitä koituneiden savuhaittojen sekä palaneen materiaalin purkutöiden vuoksi uimahalli pysyy edelleen suljettuna. Noin viikon päästä selviää, onko hajunpoistossa onnistuttu. Haju levisi uimahalliin kauttaaltaan, joten osittainen avaaminen tai esimerkiksi naisten ja miesten uimahallipäivien vuorottelu ei onnistu.

Uimareilla on mahdollisuus käyttää Katariinan uimahallia, mikä pidetään kävijöille avoimena normaalisti, kunnes Karhulan uimahallin tilanne selviää. Katariinan huoltosulun oli tarkoitus alkaa 2.5., mutta aloitusta siirretään tilanteen vuoksi.

”Olemme Karhulan uimahallin sulkemisesta ja sen aiheuttamasta häiriöstä pahoillamme. Pyrimme pitämään loppukevään ja kesän ajan vähintään yhden uimahallin aina avoinna ja maauimalahan on avoinna elokuun loppuun”, kertoo liikuntajohtaja Tommi Lanki.

Palon syy ei ole vielä selvillä ja tietoa odotetaan parhaillaan vakuutusyhtiöltä.