Kirjastoauto Ilonan aikatauluun muutoksia

Julkaistu 19.12.2023

Kirjastoauto Ilonan aikatauluun tulee paljon muutoksia vuoden 2024 alusta lähtien. Suurin osa muutoksista on aikataulumuutoksia, muun muassa lähes kaikkien iltakierrosten pysäkkiajat aikaistuvat vuoden alusta lähtien. Kaksi pysäkkiä poistuu kokonaan käytöstä ja yhdellä pysäkillä vaihtuu sekä käyntipäivä että kellonaika. Myös uusia pysäkkejä otetaan käyttöön vuoden alussa.

Poistuvat pysäkit

Hovinsaaren hoivakodin pysäkki (ti klo 14.00–14.15) ja Parikan hautausmaan pysäkki (to klo 15.45–16.00) poistuvat käytöstä vähäisen käytön vuoksi.

Uudet pysäkit

Metsolan esiopetus, Metsolan päiväkoti, Ruonalan esiopetus ja Sateenkaaren päiväkoti saavat vuoden alusta oman pysäkkiajan. Kirjastoauton henkilökunta tiedottaa erikseen päiväkodeille käyntipäivät ja kellonajat.                                                    

Entisen Laajakosken sairaalan läheisyyteen (Laajakoskentie 512) tulee uusi pysäkki, jossa kirjastoauto pysähtyy keskiviikkoisin klo 16.55–17.10. Myös Koivulaan (Muurainpolku 16) tulee uusi pysäkki, jossa kirjastoauto pysähtyy torstaisin klo 15.45–16.00.

Muuta huomioitavaa

Metsolassa (Koskelontie 11) vaihtuu sekä käyntipäivä että kellonaika. Ensi vuoden alusta kirjastoauto pysähtyy Metsolassa keskiviikkoisin klo 19.25–19.40.

Pysäkeillä oleviin kyltteihin pyritään vaihtamaan uudet ajat heti vuoden alusta alkaen. Kirjastoauton uuden aikataulun voi tarkistaa vuoden alusta lähtien verkkokirjaston sivullahttps://kyyti.finna.fi tai käymällä kirjastossa.