Marrasmukavaa kaikenikäisille Nelosteatterissa

Julkaistu 20.11.2023

Kotkan Nelosteatterissa on marras-joulukuun vaihteessa luvassa ”Marrasmukavaa” kaikenikäisille.

Ohjelmasarjan aloittaa lauantaina 25.11. klo 15–16 esitys ”Supertähti ja kolmas puu vasemmalta”.

Kyseessä on Kirsi Kunnaksen runoihin perustuva klovnin ja muusikon esitys lukemaan opettelemisesta ja ystävyydestä. Esitys kannustaa tarinoiden ja lukemisen pariin yhteisen leikin, musiikin ja klovnerian kautta. Esitys on tehty yhteistyössä erityisopettajan kanssa. Näyttämöllä ovat Hanna Bergström ja Minttu-Maaria Makkonen.

Esitys on suunnattu 5–7-vuotiaille, mutta sopii hyvin eri-ikäisille lapsille. Esityksen kesto on noin 45 minuuttia ja siihen on vapaa pääsy.

Esityksessä Supertähti tippuu Lontoon tähtitaivaalta tuntemattomaan suomalaismetsään ja löytää puurivistöstä laulavan Puun. Kaksikko lähtee etsimään Puun puuttuvaa etunimeä katsojien ja metsästä löytyvien runojen avulla.
Matkan varrella kaksikko kohtaa metsän ihmeitä ja Tähdelle aiemmin tuntemattomia kirjaimia ja tavuja. Löytääkö Puu nimensä ja oppiiko Supertähti lukemaan? Esityksen toteutumista on tukenut Suomen Kulttuurirahasto.

Supertähti