Satama Areenan organisaatio täydentyy – tuotantopäälliköksi Siiri McDonagh

Julkaistu 10.01.2023

Kotkan Kantasatamaan elokuussa avautuvan tapahtumakeskus Satama Areenan vuoden 2023 ensimmäinen rekrytointi on tuotantopäällikkö Siiri McDonagh.

McDonagh on pitkän linjan tapahtumatuotannon ammattilainen, jolla on kokemusta jopa kansainvälisistä tuotannoista. Muun muassa Live Nationilla ja Club For Five -yhtyeen kanssa yli vuosikymmenen työskennellyt McDonagh tuo Satama Areenalle osaamista niin livekeikkojen järjestämiseen kuin yritystapahtumien toteuttamiseen.

”Tapahtuma-ala on kokenut suuria muutoksia pandemian jälkeen, ja täytyy olla jatkuvasti hereillä, mitä meidän nopeatempoisella alalla tapahtuu. Kun kuulimme, että Siirin edellinen työsuhde oli päättymässä, tartuimme innolla mahdollisuuteen saada Siirin kokemus ja laajat, vuosien varrella luodut verkostot Satama Areenalle” iloitsee toimitusjohtaja Minna Nyman.

“On ilo lähteä rakentamaan uutta tapahtumataloa ja olla alkumetreiltä mukana luomassa uutta – kohtaamisia, kokemuksia, elämyksiä ja arvoja. Merikaupunki Kotka kutsui ja oli helppoa vastata tahdon. Tulen takuulla viihtymään”, lupaa yhteen Kotkan vanhoista kalastajakylistä vuodenvaihteessa muuttanut McDonagh.

Tuotantopäällikkö tulee vastaamaan kaikenlaisten tapahtumien toteuttamisesta Satama Areenalla yhteistyössä talon eri toimijoiden kanssa.

Siiri McDonaghin tavoittaa 15. helmikuuta alkaen osoitteesta siiri.mcdonagh@satama.fi