KotiTV:n ohjelmasisältö avataan joululahjana kaikille Kymenlaakson ikääntyneille

Julkaistu 22.11.2022

Kymenlaakson hyvinvointialue (entinen Kymsote) haluaa yhteistyössä KotiTV:n kanssa ilahduttaa Kymenlaakson ikääntyneitä ja tarjoaa joulun aikaan maksuttomana KotiTV:n ohjelmasisällön levityksen. Monipuolisten ohjelmasarjojen sisältöä pääsee katsomaan ja osallistumaan Kymenlaakson alueella ajalla 28.11-31.12.

Arkipäivisin ohjelmaa on kello 11-13, lisäksi maanantaisin ja perjantaisin kello 10-11 on ohjelmaa ruotsiksi. KotiTV näkyy antenniverkon kanavapaikalla 33 ja kaikissa kaapeliverkoissa kanavapaikalla 66.

KotiTV on solminut asiantuntija- ja kehitysyhteistyön Amia muistikeskuksen kanssa. Amian perustajat, neurologian ja geriatrian erikoislääkäri ja professori Raimo Sulkava sekä gerontologian dosentti Ulla Eloniemi-Sulkava tulevat jatkossa toimimaan asiantuntijatahoina KotiTV:n kehitystyössä.

Joulukuun ohjelmistossa on:

  • Istumafysio, Satakunnan ammattikorkeakoulu
  • Seisomafysio, Suomen fysiogeriatria
  • Muistikunto, Suomen fysiogeriatria
  • Kauneimmat joululaulut, Suomen lähetysseura, Kotka-Kymin seurakunta ja La Carita -säätiö
  • Löydä voimavarasi, Mieli ry, Ikäinstituutti ja Ikäystävällinen Pori -hanke
  • Turvallisesti kotona, valtakunnallinen pelastuslaitosten viestintäverkosto
  • Tukea kotiin – muistisairaan ja omaishoitajan tarina, Turun yliopiston KumppanuusAkatemia ja Muistiliitto