Joulun aika Kotkan varhaiskasvatuksessa

Julkaistu 03.11.2022

Jouluajan suunnittelu Kotkan varhaiskasvatuksessa

Kotkan varhaiskasvatuksessa kysytään sähköisesti asiakasperheiden jouluajan 22.12.2022–8.1.2023 varhaiskasvatuksen tarvetta.

Kysely on avoinna Edlevossa 7.11.–27.11. Edlevo on sovellus, jolla huoltajat ilmoittavat lastensa varhaiskasvatusajat sekä loma-ajat. Voit ladata sen puhelimesi sovelluskaupasta.

Jouluajan kyselyllä saatujen tietojen pohjalta päätetään ajalla 22.12.2022–8.1.2022  avoinna olevien päiväkotien määrä Kotkan varhaiskasvatuksessa. Samoin varhaiskasvatuksen henkilöstön vuosilomien suunnittelu on mahdollista kyselyssä saatujen tietojen pohjalta.

Tarvittava määrä päiväkoteja on avoinna. Varhaiskasvatusyksiköiden ja päiväkotiryhmien yhdistäminen on mahdollista. Huoltajille ilmoitetaan hyvissä ajoin joulukuussa oman päiväkodin aukiolosta tai toiminnan muutoksesta.

Yhteistyöterveisin
Varhaiskasvatus