Scoottiparkki Honkalaan tai Kumparepuistoon (ID 263)

Julkaistu 07.09.2022

EI JATKOON

Pieni scoottiparkki Karhulan alueelle, jossa voi viettää aikaa yhdessä liikkuen ja ulkoillen. Pieni pumptrackrata ja/tai muutamat rampit budjetin puitteissa. Toteutus voisi olla ensi keväänä, kun lumet ovat sulaneet.

Idean hyödyt

Karhulan alueen oma scoottiparkki mahdollistaisi ilman pitkää välimatkaa myös tämän alueen väelle mieluisan ulkoilun, liikunnan ja yhdessäolon. Tämä hyödyttäisi erityisesti lapsia ja nuoria, mutta yhtälailla aikuisia, kun ajettava matka Katariinaan lyhenisi. Hyödyttää tältä näkökulmalta niin ajallisesti kuin taloudellisesti monia alueen perheitä.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Suoraan ei ole nimetä yhteistyökumppaneita, mutta voisin kuvitella ehdotuksen olevan mieluisa monelle ja toteutuessaan saisi varmasti vähintään talkooväkeä rakentamiseen. Myös lapset ja nuoret osallistuisivat varmasti mielellään toteutukseen osaamisensa mukaan.

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Scoottiparkin toteuttamiskustannukset ylittävät Osbulle asetetun budjetin, eikä ideaa siitä syystä voida toteuttaa tässä yhteydessä.