Pop Up -tila yrityksille (ID 231)

Julkaistu 06.09.2022

EI JATKOON

Pop up tila pienyrittäjille, jota saisi vuokrata ilmaiseksi tai pientä maksua vastaan lyhytaikaiseen käyttöön vaikka yhdeksi illaksi tapahtumaa varten tai vaikkapa viikonlopuksi myyntitilaksi. Tuusulassa toimi aiemmin Pop up-tila Aunela, joka oli erittäin suosittu. Samaan tapaan toteutettu tila toimisi varmasti myös Kotkassa.

Idean hyödyt

Tila hyödyttäisi sekä pienyrittäjiä, että kuluttajia. Yrittäjät saisivat tuotteitaan ja palveluitaan paremmin ihmisten tietoon ja kuluttajat saisivat palveluita. Tämä voisi myös piristää vähän keskusta-aluetta. Vakituisten toimitilojen vuokraaminen on monelle yksinyrittäjälle mahdotonta ja monet asiakkaat tutustuvat tuotteisiin mielummin livenä kuin vain verkossa.

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.   

Ideasta aiheutuu jatkuvia kuluja, eikä se voi tästä syystä edetä jatkoon Osbussa.