Mattolaituri (ID 306)

Julkaistu 08.09.2022

EI JATKOON

Toivoisin kuivanmaan matonpesupaikkaa Katariinaan Jaakkolan rantaan.

Idean hyödyt

Ympäristöystävällinen vaihtoehto. Autottomille hyvä, koska kulkeminen mattojen kanssa Metsolaan haastavaa.

Idean jätti Sari Sinijärvi

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen Osbun arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Ideaa ei voida toteuttaa, koska kustannukset ylittävät osallistuvalle budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue). Vaikka idea ei tällä kertaa etene osallistuvan budjetoinnin kautta, olemme saaneet arvokasta tietoa ja palautetta siitä, millaisia asioita Kotkaan toivotaan ja tarvitaan.