Köyhän Opiskelijan Markkinat (ID 193)

Julkaistu 05.09.2022

EI JATKOON

Meille köyhille opiskelijoille joku tälläne tapahtuma jossa sais semi halvalla kouluun ja elämän tarvittavia tarvikkeita kute reppuja ja laukkuja, vaatteita, kenkiä. Kirjoja, laitteita, kodin irtaimistoa.

Idean hyödyt

Opiskelijoiden budjetti on tunnetusti tosi pieni ja alennukset hyvistä tuotteista helpottas opiskelijan arkea. Nykyään varsinkin nuorten keskuudessa joku saattaa tuntea itsensä ulkopuoliseksi jos ei ole tietynlaisia vaateitta tai asusteita, opiskelijoita helpottaisi jos tälläisiä asioita saisi halvemmalla koska useilla ei tosiaan tälläseen kaikkeen oo rahaa. Opiskelija saa hyvää mieltä siisteistä tuotteista ja pienikin ”uhraus” kaupungilta auttaisi monia nuoria.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Esimerkiksi Ekamin opiskelijayhdistys ja tutorit, S tai K market ketjua vois pyytää tukemaa nuorten elämää tälläsessä pienessä määrässä.

Idean jätti Iida Kukkonen

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen Osbun arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Ideasi on hyvä, mutta kuuluu yritystoimintaan, eikä sitä siitä syystä voida toteuttaa Osbun yhteydessä.