Koululaisten historiaopintoretket Kyminlinnan linnoitukseen (ID 408)

Julkaistu 15.09.2022

JATKOON

Ohjattuja virkitys-, historia- ja liikuntaretkiä tutustumaan Kyminlinnan linnoitukseen. Kotkalaiskoulut, esim. viidennestä luokasta alkaen -kuljettaisiin linnoituksen portille. Kyminlinnan Linnoitusalueen ystävät ry hoitaisi alueen esittelyn.

Idean hyödyt

Opettajat ja koulut voisivat myös miettiä voisivatko he järjestää linnoituksessa liikuntatunteja. Linnoitus kuuluu osana Suomen historiaa. Oppitunnin järjestäminen linnoituksessa toisi ulottuvuutta opetukseen ja innostaisi oppimaan. Opettajat ja koulut voisivat myös miettiä voisivatko he järjestää linnoituksessa liikuntatunteja. Linnoitus kuuluu osana Suomen historiaa. Oppitunnin järjestäminen linnoituksessa toisi ulottuvuutta opetukseen ja innostaisi oppimaan.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Kotkan opetustoimi, alueen koulut, Maakuntamuseo sekä Kyminlinnan Linnoitusalueen ystävät ry.

Idean jätti Tarja Rantaruikka

Vastaus

Ideasi on edennyt jatkoon ja sitä käsitellään koko Kotkan työpajassa 20.10. klo 17-19 Kotkan kaupungintalon valtuustosalissa (Kustaankatu 2).

Ideaa käsiteltiin työpajassa ja se eteni osaksi äänestysehdotusta.