Kotieläintapahtuma Karkkariin (ID 347)

Julkaistu 13.09.2022

JATKOON

Kotieläintapahtumia järjestetään usein Kotkansaarella ja niissä on monesti paljon kävijöitä. Kysyntää vastaavalle tapahtumalle olisi varmasti myös Karhuvuoressa, josta harva saarelle tietää lähteä eläimiä ihastelemaan. Eri eläimiä voisi saada samalle paikalle samaan aikaan, esim. Urkkarin läheiselle hiekkakentälle. Lampaita, possuja, ALPAKAT, poni jne.

Idean hyödyt

Kotkassa, erityisesti Karkkarissa (jossa harvoin vastaavia järjestetään), olisi kiva saada luotua alueelle hyvää fiilistä asukkaille. Eläimet ylipäätään ovat aika varma valinta iloisen mielen aikaansaamisessa. Varmasti lapset ja lapsiperheet olisivat tapahtumasta innoissaan. Karkkari sijaitsee keskeisellä paikalla, jotta Ruonalan ja Aittiksenkin perheet pääsevät myös helposti osallistumaan.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Nooooo tapahtumassahan voisi olla myös koiria esim. Halibernit tai Kotkassa asustelevia aktiivisia Kaverikoiria.. ehkä Kotkan Seudun Eläinsuojeluyhdistys olisi kiinnostunut tuomaan toimintaansa esille tapahtumassa?

Vastaus

Ideasi on edennyt jatkoon ja sitä käsitellään Länsi-Kotkan työpajassa 18.10. klo 17-19 Nuorisotila Welhossa (Tarinatie 1, 48350 Kotka).

Ideaa käsiteltiin työpajassa ja se eteni äänestykseen.