Koirien uimaranta (ID 102)

Julkaistu 01.09.2022

EI JATKOON

Koirille uimaranta. Jatkuvasti Facebookin Kotka ryhmässä kysellään minne pääsee uittamaan koiraa ja täällä ei paljoa tälläisiä paikkoja ole. Mansikkalahdessa sijaitseva ranta on huonossa paikassa, sillä sinne ei pääse autolla ja ranta on muutenkin kivikkoinen.

Idean hyödyt

Täällä on todella paljon koirien omistajia, koko ajan lisääntyvissä määrin. Olisi upeaa saada ranta missä pääsisi itse myös koiran kanssa uimaan. Koen tälläisen asian lisäävän myös liikunnallisuutta.

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Idean kustannukset ylittävät Osbun budjetin. Koirien uimarantaa ehdotettiin useammassa ideassa ja otammekin siksi mietintään, voitaisiinko sellainen toteuttaa jollain aikavälillä. Ehdotetut paikat laitetaan muistiin ja niihin palataan siinä yhteydessä, kun suunnittelu on ajankohtaista toisen budjetin yhteydessä.