Koirien uimarannan kunnostus (ID 97)

Julkaistu 01.09.2022

EI JATKOON

Koirien uimarannan kunnostus Mansikkalahdessa. Vaatisi terävien kivien poiston ja pohjan tasoituksen. Myöskin aita merelle ja rannalle. Kouvolasta voisi käydä ottamassa mallia Käyrälammelta. Nyt koirien uiminen ei onnistu ko. paikassa.

Idean hyödyt

Lähinnä koirakotkalaisten elämä ilostuisi ja samalla myös sen ilon seuraaminen toisi iloa ihmisille.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Olen osallistunut talkoisiin ko.rannalla. Yksityisen aloitteesta ja kaupungin luvalla. Silloin poistettiin kaislaa ja muuta roinaa, mutta kiville ja pohjalle ei ilman konetta mitään voitu ja se aita puuttuu. Itse sain ihmishaukut kun koirani oli rannalla vapaana ja pelästyi nurkan takaa tullutta polkupyörää. Aita olisi estänyt tapauksen.

Idean jätti Marjaana Autio

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Kyseisessä paikassa on niin haastavat meriolosuhteet, että vesi vie pohjahiekan mennessään. Kokonaisen koirien uimarannan toteuttaminen jollekin toiselle paikalle ylittää Osbun budjetin, mutta suuren kysynnän takia otimme kuitenkin mietintään, voitaisiinko sellainen toteuttaa jollain aikavälillä. Ehdotetut paikat laitetaan muistiin ja niihin palataan siinä yhteydessä, kun suunnittelu on ajankohtaista toisen budjetin yhteydessä.