Koirapuisto (ID 61)

Julkaistu 02.09.2022

EI JATKOON

Huvipurrentien ja sokeritehtaan tien väliselle pöheikköalueelle voisi rakentaa pienen koirapuiston lähialueen koirille.

Idean hyödyt

Koirat hyötyisivät, kun pienet lenkkimaastot ja paljon koiria. Monella pieni piha tai ei pihaa ollenkaan.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Paikalliset asukkaat.

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen Osbun arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Uuden koirapuiston rakentamiskustannukset ovat poikkeuksetta yli 15 000 euron, ja tästä syystä ideasi ei edennyt jatkoon Osbussa. Kaupunki suunnittelee ja toteuttaa erilaisia palvelujaan suhteessa alueen käyttäjämäärään ja pyrkii tarjoamaan niitä tasapuolisesti kaikille käyttäjäryhmille. Koirapuistot ovat huomioitu tulevassa investointiohjelmassa ja Osbusta saamme arvokasta tietoa tulevien koirapuistojen sijoitteluun.