Jokipuiston graniittisilta (ID 262)

Julkaistu 07.09.2022

EI JATKOON

Esteetön luiska Karhulan Jokipuiston lummelammen puron ylitse menevän sillan ylitse, jolloin myös lastenvaunuilla, ja erilaisilla apuvälineillä, mm. rollat, pyörätuolit ym. pääsisi sillan ylitse. Nyt silta on puolipyöreä ja graniittista. Metalliluiskan saisi helposti mahtumaan viereen.

Idean hyödyt

Myös erilaisilla apuvälineillä, ja lasten vaunuilla liikkuvat saisivat nauttia kauniista puistosta. Monet vammaisyhdistykset järjestävät kesäkauden, ja syyskauden avajaisia siellä. Olisi tasaarvoista myös apuvälineitä käyttävien päästä kulkemaan lummelammen ympäri. Kauniilla puistolla on fyysinen ja psyykkinen vaikutus ihmisten psyykkeen.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Eri yhdistykset, vapaaehtoiset..

Idean jätti Elina Tirronen

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Jokipuiston lummelammen ympäri kiertää esteetön reitti, jota pitkin myös apuvälineitä käyttävillä on mahdollisuus kiertää puiston ympäri.