Esteetön uimaluiska Mansikkalahteen tai muulle kaupungin keskeiselle uimarannalle (ID 44)

Julkaistu 02.09.2022

EI JATKOON

Esteetön uimaluiska, josta pääsee uimaan myös pyörätuolilla liikkuvat henkilöt, olisi hieno lisä upeiden uimarantojen virkistyskäytössä. Uimaluiskan välittömässä läheisyydessä myös esteetön pukukoppi helpottaisi tällaisen henkilön uimaan menoa.

Idean hyödyt

Idean avulla myös pyörätuolilla liikkuvat henkilöt pääsisivät uimaan ja vilvoittelemaan luonnonveteen. Idea lisäisi pyörätuolilla liikkuvien ihmisten hyvinvointia mahdollistaen uimisen helteellä luonnonvedessä.

Idean jätti Päivi Sinisalo

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Hintojen nousun takia idean kustannukset ylittävät Osbun budjetin, eikä sitä voida siitä syystä tässä yhteydessä toteuttaa.