Tuurikuljetus lehmään (ID 134)

Julkaistu 29.08.2022

JATKOON

Ehdotan edelleen tuuriliikenteen perustamista sapokka-lehmänsaari välille (voisi poiketa vaakkuunkin) varmasti löytyisi liikennöitsijä jos kaupunki vähän avittaisi rahallisesti, on suorastaan häpeä, ettei merikaupungissa pääse yhteiseen virkistyspaikkaan ilman omaa venettä!

Idean hyödyt

Pääsisi tutustumaan saareen ja sen monipuoliseen luontoon, siellähän voi telttailla ja tilaa riittää. Itse olen vähävarainen eikä minulla ole varaa kierrellä kalliissa leirialueilla eikä hotelleissa, joten minulaisilleni tämä on hyvä vaihtoehto, olen telttaillut lehmästä kohta 60 vuotta ja mielestäni se on mukavaa. Harmi vaan etten omista venettä joten sinne pääsy on rajattua ja varmasti moni muukin haluaisi sinne telttailemaan/retkeilemään.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Joku näistä ketkä omistaa vuoro moottoreita, voisi ryhtyäkkin pienellä avustuksella.

Vastaus

Ideasi on edennyt jatkoon ja sitä käsitellään koko Kotkan työpajassa 20.10. klo 17-19 Kotkan kaupungintalon valtuustosalissa (Kustaankatu 2).

Ideaa käsiteltiin työpajassa ja se eteni äänestykseen.