Tuhkien lasku (ID 104)

Julkaistu 25.08.2022

EI JATKOON

Katariinaan kunnollinen paikka vainajien tuhkien laskemiselle.

Idean hyödyt

Ulkopaikkakuntalaiset ja uudet kaupunkilaiset ovat usein ihmetelleet tuhkien laskua, sille ei ole kunnolla merkittyä paikkaa. On myös surijoiden ja muiden lähiomaisten mielestä ollut outoa kun muut ottavat merimaisemasta kuvia vieressä.

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit. 

Aluetta on jo kehitetty muulla rahoituksella. Tuhkienlaskupaikalle on tulossa kyltti ja lisäsi sillalle on asennettu köysi alueen rajaamiseksi. Näistä syistä idea ei etene jatkoon Osbussa.