Suihku Mansikkalahteen (ID 121)

Julkaistu 25.08.2022

EI JATKOON

Mansikkalahdessa on jo suihku olemassa, kiitos siitä, mutta haluaisin että se siirrettäisiin lähemmäs rantaa niin että pääsisi suihkuttamaan itsensä puhtaaksi heti merestä noustua. Varsinkin silloin, kun meressä on sinilevää, olisi suihkun läheisyys rannassa tärkeää. Nyt on vähän hassu, kun käy uimassa niin joutuu kävellä hanhien kakkiman nurmialueen läpi suihkuun ja sitten jos haluaa jäädä vielä kuivattelemaan, pitää melkein kävellä takaisin rantaan/kallioille.

Idean hyödyt

Lisää kaikkien hyvinvointia, erityisesti lapsiperheet hyötyisivät tästä, kun lapset saisi suihkuttaa heti puhtaaksi meren epäpuhtauksista.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Kymen Vesi voisi ehkä olla yhteistyössä?

Vastaus

Kiitos ideastasi Kotkan osallistuvassa budjetoinnissa! Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Mansikkalahdessa suihku on sijoitettu hieman irti rannasta, jotta vedet eivät valu suoraan mereen. Alueella ei ole jätevesiviemäriä, johon pesuvesi voitaisiin johtaa. Suihkun siirtäminen rantaan vaatisi viemäröinnin, joka ylittää Osbulle varatun määrärahan. Tästä syystä ideaasi ei voida toteuttaa osallistuvassa budjetoinnissa.