Pysäköintiruudut Mariankadun vinoparkkiin (ID 89)

Julkaistu 24.08.2022

EI JATKOON

Mariankadun vinoparkki on ilmaisena parkkipaikkana suosittu. Mukulakivikatuna vinoparkissa ei tällä hetkellä ole kuitenkaan maalattuja ruutuja, joten pysäköinti on ajoittain liian väljää, tai esimerkiksi pysäköinnin kulma ei ole yhteneväinen joka myös vähentää tilaa. Maalaamalla selkeät pysäköintiruudut selkiytetään kaikille pysäköinnin yhteissääntöjä. Toteutus on mahdollista sulan aikana sopivalla varoitusajalla, kuten esim. kadunpesun yhteydessä on tehty.

Idean hyödyt

Maalaamalla selkeät ruudut selkiytettäisiin sallittuja parkkipaikkoja, joka vähentäisi esimerkiksi päädyn kääntöalueella tapahtuvaa kiellettyä pysäköintiä. Tämä optimoisi myös parkkitilaa, jolloin alueesta saataisiin sulalla kelillä hyöty irti.

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Liikenneturvallisuusehdotukset käsitellään LIITU-työryhmässä. Toiminta on katukunnossapidon budjettiin ja työsuunnitelmiin liittyvää, eikä sitä voida Osbu-varoin toteuttaa.