Maatrampoliini isoon puistoon (ID 128)

Julkaistu 29.08.2022

EI JATKOON Maahan upotettava trampoliini ison puiston leikkikentälle.

Idean hyödyt

Maatrampoliinit ovat suosittuja ja lisäävät liikuntaa.

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen Osbun arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit. 

Isonpuiston leikkipaikkaa uusittiin jokin aika sitten. Leikkipuistojen suunnittelua ohjaavat erilaiset turvallisuussäädökset. Maatrampoliinit vievät runsaasti tilaa. Ne pitäisi asentaa kiinteälle turva-alustalle, ettei hiekka kulkeudu trampoliinin sisään. Maatrampoliinia ei saada sovitettua Isonpuiston leikkipaikalle.