Lankila kukoistukseen (ID 109)

Julkaistu 25.08.2022

EI JATKOON

Matonpesupaikat kuntoon sekä Langinkosken ja Lankilan välissä joen rantaa myötäilevä kevyenliikenteen väylä talvikunnossa pidolla. Suosittu väylä ympäri vuoden liikkujille jne. Myllymatintien leikkipuiston päivittämistä. Lankilassa asuu nykyään todella paljon lapsiperheitä.

Idean hyödyt

Talvikunnossa pito helpottaisi liikkumista ja liukastumisen vaara vähensi talvella. Tärkeä alue myös Keisarin majan historian kannalta. Leikkipuisto toisi turvallisuutta lapsille ja vanhemmille ja lapsilla olisi nykyaikainen ja monipuolinen leikkipaikka. Lapsiperheitä tulisi vielä lisää alueelle.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Onhan se Leikkipuisto mahdollista talkoollakin tehdä, mutta parempi kestävyyden ja tulevaisuuden kannalta tulisi halvemmaksi, että sen tekee ammattilaiset. Sekä ammattilaiset auraavat tien, koska asukkailla ei ole sellaisia välineitä mitä auraamiseen tarvittaisiin.

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella.

Näin laajan idean toteuttaminen ylittää Osbun budjetin huomattavasti. Lisäksi ideasta aiheutuu jatkuvia kustannuksia, eikä se siitä syystä etene jatkoon.