Kotkan kaupunginkirjaston Kirjalliset illat käynnistyvät elokuussa

Julkaistu 05.08.2022

Kotkan kaupunginkirjaston Kirjalliset kohtaamiset käynnistyvät elokuussa kahdella kirjailijavierailulla.

Torstaina 11.8. Liisa Helve-Sibaja

Kotkalaislähtöinen, nykyisin Sveitsissä asuva freelancer-toimittaja ja kirjailija Liisa Helve-Sibaja saapuu vieraaksi Kotkan pääkirjastoon torstaina 11.8. Hän kertoo meille patikkareiteistä ja Sveitsistä klo 17.30 alkaen pääkirjaston Mediatilassa (3. krs).

Helve-Sibajan vuonna 2021 ilmestynyt kirja Reppu ja reitti: patikkapolkujen Sveitsi (Avain) koostuu patikkatarinoista eri puolilta Sveitsiä, ripauksella paikallistietoja ja reilusti retkeilyyn liittyvää asiaa. Kirja toimii matkaoppaana retkelle tai sitä suunnitteleville, mutta yhtä hyvin sitä voi lukea kotona nojatuolissa torkkupeittoon kääriytyneenä.

Pdf-tiedosto tilaisuudesta Liisa Helve-Sibaja

Torstaina 18.8. Ann-Christin Antell

Turkulaista kirjailija Ann-Christin Antellia haastattelee 2. kerroksen stagella Päivi Taussi klo 17.30.

Ann-Christin Antellin esikoisromaani Puuvillatehtaan varjossa (Gummerus, 2021) nosti Antellin suoraan bestseller-kirjailijaksi. Odotettu toinen osa, Puuvillatehtaan perijä (Gummerus 2022), nousi myös kirjastoissa kysytyimpien teosten joukkoon. Puuvillatehtaan perijässä seuraamme nuoren Martan elämää 1900-luvun alun Turussa. Historiallista romantiikkaa ja viihdyttäviä juonenkäänteitä sisältävä suosikkisarja tulee täydentymään vielä kolmannella osalla.

Ann-Christin Antell haaveili nuorena arkeologin urasta ja valmistui yliopistosta arkeologia pääaineenaan, sivuaineena historia. Hän työskentelee kirjastonhoitajana Turun kaupunginkirjastossa.

Pdf-tiedosto tilaisuudesta Ann-Christin Antell

Syksyn muut kirjailijavieraat

To 8.9. Meri Valkama
Ma 17.10. JP Koskinen
To 17.11. Silja Koivisto
To 8.12. Sakari Viinikainen