Esiintymislava Katariinaan (ID 83)

Julkaistu 24.08.2022

EI JATKOON

Katariinan meripuistoon esiintymislava. Skeittiparkin yläpuolella on Dreamwall, jonka takana olevaa tilaa ei hyödynnetä mitenkään. Siinä on öljysäiliön jäljiltä jo valmiit pyöreät perustukset lavalle ja laskeutuva katsomo luonnon kalliolla. Betonimuuri estää mahdollisen melun leviämisen meren suuntaan, mutta katsomosta näkee senkin yli kauniin merimaiseman. Asiaa on alustavasti selvitelty valtuustoaloitteen johdosta ja esim. palo- ja pelastusviranomaiset näyttäneet vihreää valoa. Työtä ei ole siis paljon ja sen voi aloittaa heti. Esiintymislava sopii hyvin paikalle ja on toteutettavissa edullisesti.

Idean hyödyt

Esiintymislavalla voidaan järjestää kaikenlaista ohjelmaa kaikenikäisille ja näin saadaan nyt käyttämättömänä oleva alue näppärästi hyödyksi, helposti ja pienin kustannuksin.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Lavan perustukset on jo valmiina, joten tarvitaan lähinnä risukon raivausta ja ehkä vähän täytemaata. Uskon että talkoisiin voisi saada myös vapaaehtoisia.

Idean jätti Tommi Iivonen

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella.

Lavan rakentamisessa kyseiselle paikalle on huomioitava monia asioita. Idean kokonaiskustannukset nousevat niin korkeiksi, ettei sitä voi Osbun budjetilla toteuttaa.