Rangaistuspotkujen maailmanmestaruus ratkaistaan Kotkassa

Julkaistu 05.04.2022

KTP järjestää tulevana kesänä Kotkassa jalkapallotapahtuman, jossa yhdistyvät urheilu ja viihde. Kesäkuun 10.–11. päivä ratkotaan epävirallinen rangaistuspotkujen maailmanmestaruus. Tapahtuma järjestetään Arto Tolsa -areenalla.

”Uskomme tähän tapahtumaan ja haluamme tehdä tästä jokavuotisen jutun, mikä on yksi uusista liiketoimintamalleistamme”, KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen sanoo.
KTP tavoittelee tapahtumaan 100 osallistuvaa joukkuetta, mutta ei poissulje sitä, etteikö joukkueita voisi ottaa mukaan enemmänkin. Joukkue koostuu 5-7 pelaajasta.
Pelaajan osaamisella tai lajitaustalla ei ole merkitystä, sillä positiivisella ja reippaalla asenteella pärjää.
Tapahtumapaikka rakentuu 10 maalista, joihin rangaistuspotkuja ammutaan. Paikan päällä yleisöä ja joukkueita palvelee 1000-asiakaspaikkainen K-18 -ravintolamaailma. Yleisöllä on vapaa
pääsy tapahtumaan.
”Ravintolamaailma sijaitsee keskellä kenttää, ja sieltä käsin on helppo seurata rankkarikisoja”, turnauspäällikkö Jenna Halmetoja sanoo.

KTP haluaa rakentaa rankkareiden MM-kisoista viihteellisen ja rennon kesätapahtuman, johon kenen tahansa on helppo osallistua.
”Sen lisäksi, että tapahtuma itsessään on huikea, on sitä myös pääpalkinto. Osallistuminen ei vaadi huipputaitoja, vaan rennon ja positiivisen asenteen. Tätä tapahtumaa ei kannata missata”,
Halmetoja vinkkaa.
MM-pokaalin lisäksi voittajajoukkue palkitaan 3 000 euron arvoisella pelimatkalla Saksaan Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin otteluun sisältäen lennot ja majoitukset.
Lisätietoa tapahtumasta osoitteesta www.rankkareidenmm.fi.
Ilmoittautuminen tapahtuu samaisesta linkistä. Ilmoittautumisaika päättyy 22.5.