Satama Areenan tiimi vahvistuu – nyt haetaan markkinointikoordinaattoria

Julkaistu 08.02.2022

Kotkan Kantasatamassa kesällä 2023 toimintansa aloittavan tapahtumakeskus Satama Areenan toimintaa pyörittävä tiimi vahvistuu kevään aikana, kun tapahtumakeskukseen palkataan markkinointikoordinaattori.

Itse areenarakennus nousee Kantasatamaan nyt vauhdilla ja parhaillaan rakennustyöt ovat edenneet runkovaiheeseen. Työmaalla asennetaan puuelementtejä lohko kerrallaan.

Palkattavalta markkinointikoordinaattorilta edellytetään, että hän hallitsee mm. sisällön- ja tekstintuotannon eri kohderyhmille nettisivuilla, erilaisilla sosiaalisen median alustoilla, markkinointimateriaaleissa ja uutiskirjeissä.

Hänellä täytyy olla myös kokemusta erityisesti digitaalisesta markkinoinnista ja sen työvälineiden tulee olla tuttuja. Lisäksi markkinointikoordinaattorin on hallittava graafisen aineiston tuottaminen yhteistyössä mainostoimiston kanssa ja osallistua aktiivisesti markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen tapahtumakeskuksen koko tiimin kanssa.

Hakuaikaa tehtävään on helmikuun loppuun 2022 asti ja työt tapahtumakeskuksessa alkavat kevään aikana.

Lisää hakukriteereistä ja tehtävän sisällöstä verkko-osoitteessa https://www.satama.fi/rekry

Satama Areenan puuelementit
Tapahtumakeskuksessa asennetaan parhaillaan puuelementtejä.