Kesäkonserteista nautitaan ympäri Kotkaa – kaupunkilaisilta pyydetään ehdotuksia konserttipaikoiksi  

Julkaistu 10.02.2022

Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalvelut tuottaa kesällä 2022 kesäkonserttien sarjan. Noin tunnin pituisia konsertteja järjestetään 5-6  eri puolilla Kotkaa. Ohjelmisto koostuu pääosin paikallisista esiintyjistä.

Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut on avannut kyselyn, jonka kautta kuntalaiset voivat ehdottaa tapahtumapaikkoja kesän konserteille. Ehdottaa voi niin omaa kotikyläänsä, lempipuistoa kuin perinteisiä esiintymispaikkoja, kuten Sapokan laululavaa. Tarkoituksena on saada ideoita uusista konserttipaikoista sekä kartoittaa sitä, missä esityksiä halutaan nähdä.

Kyselyyn voi vastata sähköisesti osoitteessa: https://kotka.e-lomake.fi/lomakkeet/977/lomake.html.
Ehdotuksia otetaan vastaan myös puhelimitse 040 635 1764 tai niitä voi käydä jättämässä Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden toimistolla Merikeskus Vellamolla (monitoimitila Ruuma, Vellamon aukioloaikoina) sekä Palvelupiste Ruorissa. Kysely on avoinna 7.3. asti.