Merikeskus Vellamossa huoltotauko

Julkaistu 28.01.2022

Merikeskus Vellamossa tehdään vuosittaisia huoltotöitä viikolla 6 ja koko Vellamo on suljettu maanantaista sunnúntaihin 7.-13.2.

Huoltoviikolle ajoitetaan työt, joita on vaikeaa tai mahdotonta tehdä yhden päivän kuluessa maanantaisin, jolloin näyttelyt ovat kiinni. Huoltoviikon aikana mm. tehdään sisääntuloportaikon ja aulan lattian huoltotöitä, asennetaan ja otetaan käyttöön museokaupan uusi kassajärjestelmä, pestään vitriineitä, imuroidaan ja pyyhitään Venehallin veneitä ja asennetaan paikoilleen Venehallin veneistä kertovat multimediat.

Huoltoviikon aikana myös puretaan suuren suosion saavuttanutta Karhulan lasitehtaasta kertovaa Lasia kaikille -näyttelyä, joka päättyy sunnuntaina 30.1. Tilalle aletaan rakentaa elämyksellistä Puun vuoro -näyttelyä, joka on kunnianosoitus Kymenlaakson 150-vuotiaalle metsäteollisuudelle ja sen tekijöille. Puun vuoro avautuu yleisölle 18.5.

Merikeskus Vellamon näyttelyt, museokauppa ja ravintola avautuvat yleisölle jälleen tiistaina 15.2. Näyttelyt ja museokauppa ovat avoinna ti, to-su 10-17 ja ke 10-20, ravintola toistaiseksi ti-su 11-16.